Årstidens velsmagende udfordringer

Gik lidt overbord ved fiskehandleren fredag eftermiddag, og kom hjem med:

  • ½ fersk kanin
  • 8 jomfruhummere
  • 1 gråand
  • og noget  foie gras pate
  • (udover de vanlige fiskedeller og -fileter).

Hmm, så måtte der gang i kogebøgerne så det ikke blev total smagsforvirring.

Det endte med følgende, som hermed anbefales på det varmeste:

Lørdag: Paella Valenciana med kaninen, samt grillede, flækkede  jomfruhummere på toppen.

Søndag: Forretten blev foie gras pateen på ristet hvidt brød. Herefter Gråanden (svitset, flækket i ovn, på bund af frisk timian, persille og tørrede abrikoser), med hjemmelavede pommes frites og ovnbagte pastinakker.

Uhmmm…

Dette indlæg blev udgivet i Mad&Vin. Bogmærk permalinket.